« Terug naar onze advocaten

mr. D.P. (Daisy) Mandema

Advocaat personen- & familierecht

Daisy Mandema studeerde Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Daarna heeft zij haar master Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam cum laude afgerond. Ze begon haar carrière als advocaat op de Zuidas bij Houthoff. Al snel kwam ze erachter dat haar hart ligt bij het personen- en familierecht, waarna ze de overstap maakte naar De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators. Daisy is sinds oktober 2022 werkzaam als advocaat bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Het inspireert Daisy Mandema om zowel op relationeel, emotioneel als juridisch gebied betrokken te zijn bij de cliënt. Haar kracht ligt in het combineren van een persoonlijke aanpak met een zakelijke blik. Daarbij staan toewijding en vertrouwen hoog in het vaandel. Daisy biedt een heldere blik op complexe juridische vraagstukken waar haar fiscale kennis van bijzonder toegevoegde waarde is binnen het personen- en familierecht. Met haar inzicht in menselijke verhoudingen en de ruimte die zij geeft aan de persoonlijke motieven en belangen van betrokken partijen, streeft Daisy ernaar te komen tot een werkbare en duurzame oplossing voor haar cliënten.

Bent u op zoek naar een enthousiaste en doortastende familierechtadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact met Daisy Mandema op!

RECHTSGEBIEDEN:

Daisy Mandema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

LID VAN:

Vfas-logo aspirant-lid