« Terug naar onze advocaten

mr. E. (Elkan) Spijer

Advocaat algemene (handels)praktijk en arbeidsrecht

Elkan Spijer is na zijn rechtenstudie in Leiden gestart als jurist bij branchevereniging BOVAG. In 1999 maakte hij de overstap naar de commerciële advocatuur.  Elkan is vervolgens onder meer werkzaam geweest (op de sectie arbeidsrecht) bij een van de grotere advocatenkantoren in Rotterdam. De Rotterdamse manier van denken, doen en werken, sluit goed aan bij de mentaliteit in het Westland. Reden waarom Elkan zich in 2006 aansloot als partner bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Elkan Spijer voert een algemene (proces)praktijk, met de nadruk op het arbeidsrecht. Hij heeft met succes de postdoctorale specialisatieopleidingen arbeidsrecht (PALA) en de aanvullende PALA+ afgerond. Voorts is Elkan toegelaten tot een aantal arbeidsrechtelijke specialisatieverenigingen.  Elkan biedt ondersteuning bij het oplossen van een arbeidsgeschil (bijvoorbeeld de beëindiging van een arbeidsovereenkomst). Als het kan door een praktische oplossing, maar zo nodig ook via de rechter. Voorts kan Elkan u ook begeleiden bij een arbeidsrechtelijk verandertraject, zoals een reorganisatie of wijziging van de arbeidsvoorwaarden. Door zijn kennis van- en ervaring in het arbeidsrecht is Elkan de partner voor menig werkgever en werknemer in het Westland en (ver) daarbuiten.

Naast het arbeidsrecht houdt Elkan Spijer zich ook bezig met de algemene (handels)praktijk. Daarin staat hij voornamelijk ondernemers bij in conflicten met leveranciers en/of klanten.

Bent u op zoek naar een geroutineerde (arbeidsrecht)advocaat die het klappen van de zweep kent? Neem dan vrijblijvend contact op met Elkan.

Rechtsgebieden:

Elkan Spijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

Logo Vereniging Arbeidsrecht Advocaten   Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Elkan Spijer in de media is verschenen:

2008: