Elkan Spijer
< Terug naar onze advocaten

mr. E. (Elkan) Spijer

Elkan Spijer is na zijn rechtenstudie gestart als jurist bij branchevereniging BOVAG. In 1999 maakte hij de overstap naar de commerciële advocatuur.  Hij is ondermeer werkzaam geweest (op de sectie arbeidsrecht) bij een van de grotere advocatenkantoren in Rotterdam .

De Rotterdamse manier van denken, doen en werken, sluit goed aan bij de mentaliteit in het Westland. Vandaar dat Elkan Spijer zich in 2006 aansloot als partner bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Als advocaat met een voornamelijk arbeidsrechtelijke praktijk is hij het aanspreekpunt voor menig werkgever en werknemer in het Westland en (ver) daarbuiten.

Om zich verder te bekwamen in het arbeidsrecht heeft Elkan Spijer de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) gevolgd en met succes afgerond. Elkan is toegelaten tot een aantal specialisatieverenigingen op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met de algemene (handels)praktijk, waarbij hij voornamelijk ondernemers bijstaat in conflicten met leveranciers en/of klanten.

Rechtsgebieden:

Lid van:

 

Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) Keurmerk Specialisatieverenigingen  Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)