« Terug naar onze advocaten

mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks

Advocaat agrarisch (ondernemings)recht, familierecht

Jeroen Hendriks is opgegroeid in het Westland, waar zijn ouders een bloemenkwekerij hadden. Na het afronden van de HBO-opleiding Tuinbouw in Delft is hij werkzaam geweest bij een bloembollenexporteur en bij het Hoogheemraadschap. In zijn vrije tijd heeft hij, naast zijn werk, de studie Nederlands recht voltooid. Die studie sloot goed aan op zijn werkzaamheden bij het Hoogheemraadschap. Daar kwam Jeroen met allerlei juridische problemen in aanraking, met name op het gebied van milieu.

De overstap naar een advocatenkantoor in het Westland was na afronding van zijn studie een volgende logische stap in zijn carrière.

Bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten houdt Jeroen Hendriks zich graag bezig met tuinbouwgerelateerde zaken. Zijn ervaring in de tuinbouwsector en zijn Westlandse achtergrond komen daarbij goed van pas. Jeroen spreekt als geen ander de taal van (tuinbouw)ondernemer. Daarom heeft Jeroen aan een half woord voldoende om u verder te kunnen helpen. In 2018 heeft Jeroen met succes de Grotius-specialisatieopleiding ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ afgerond. Daarmee is hij de partner voor de (tuinbouw) ondernemer!

Bent u op zoek naar een advocaat die het klappen van de (tuinbouw)zweep kent? Neem dan contact op met Jeroen Hendriks!

Rechtsgebieden:

Jeroen Hendriks heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

Logo-VVARA

 

 

 

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Jeroen Hendriks in de media is verschenen:

2017:

2012: