« Terug naar onze advocaten

mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch

Advocaat personen- & familierecht

Jorien Bijsterbosch studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij de nodige bijbaantjes gehad, onder meer als barista in de horeca. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij het Rechtsbureau van de ASVA-studentenunie. Zij sloot haar studie af met een master ‘Gezondheidsrecht (Publiekrecht)‘. Na haar afstuderen vond zij een parttime baan in de gezondheidszorg als projectmanager, waar zij diverse contracten opstelde en hielp bij aanbestedingstrajecten. Daarnaast werkte zij als werkstudent bij een advocatenkantoor in Den Haag. Hier merkte zij dat de advocatuur haar goed lag, onder meer omdat zij een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel heeft.

In februari 2013 werd Jorien Bijsterbosch beëdigd tot advocaat. Zij startte, onder begeleiding van haar patroon, als stagiair-ondernemer haar eigen kantoor. Zij is begonnen met een algemene praktijk. Al snel kwam zij erachter dat het familierecht haar het beste lag. Hierdoor verschoof haar praktijk zich steeds meer richting het familierecht. Zij heeft veel echtparen geholpen met hun echtscheiding, maar heeft ook veel gezagsprocedures en procedures over omgangsregelingen gevoerd.

Omdat Jorien Bijsterbosch de samenwerking met collega’s miste, is zij per 1 januari 2019 in dienst getreden bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Binnen ons kantoor zal zij zich met name bezig gaan houden met het familierecht. In juni 2024 rondde Jorien de driejarige ‘Juridische Specialisatieopleiding Familierecht’ met succes af.

Adviezen en procedures op het gebied van het familie- en jeugdrecht zijn vrijwel altijd van delicate aard. Jorien Bijsterbosch onderkent de aard van dergelijke zaken volledig en biedt cliënten een passende juridische oplossing die bij voorkeur voor alle betrokkenen aanvaardbaar is.

RECHTSGEBIEDEN:

Jorien Bijsterbosch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

LID VAN:

Vfas-logo aspirant-lid