« Terug naar onze advocaten

mr. J. (Jorika) Todorov

Advocaat personen- & familierecht

Jorika Todorov heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie is zij als student-assistent verbonden geweest aan de sectie ‘Arbeidsrecht’. In die periode heeft zij onder andere mr. dr. E. van Vliet geholpen met haar onderzoek: ‘Commissies van beroep in het bijzonder onderwijs’. Zij heeft haar studie afgerond door zowel de master ‘Arbeidsrecht’ als de master ‘Strafrecht’ met succes af te ronden.

Tijdens haar studie heeft Jorika Todorov onder andere als stagiair ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren in Rotterdam, alwaar haar liefde voor de advocatuur is ontstaan. Verder was zij voorzitter van de Rechtswinkel Schiedam. Bij de rechtswinkel stond zij cliënten pro Deo bij.

Na haar rechtenstudie is Jorika Todorov haar carrière begonnen als junior juridisch medewerker bij de Rechtbank Rotterdam. Vervolgens is zij overgestapt naar de Rechtbank Amsterdam, alwaar zij aan de slag ging als senior juridisch medewerker. Bij de rechtbank Amsterdam heeft zij voornamelijk ervaring opgedaan in het strafrecht. Door haar ervaring bij de rechtbank weet zij welke argumenten wél en welke argumenten de rechter niet overtuigen.

Sinds 1 september 2018 is Jorika Todorov werkzaam bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Zij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Jorika spreekt vloeiend Farsi, zodat zij ook cliënten in het Farsi kan bijstaan.

Rechtsgebieden:

Jorika Todorov heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

LID VAN:

Vfas-logo aspirant-lid