< Terug naar onze advocaten

mr. A.J. (Anouk) Korff

Anouk Korff studeerde Nederlands recht aan de Tilburg University. Daar volgde zij de master Privaatrecht.

Tijdens haar studie heeft Anouk Korff onder andere ervaring opgedaan bij een deurwaarderskantoor, een advocatenkantoor en is zij als buitengriffier werkzaam geweest bij de Rechtbank team kanton. Ook was zij als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel Westland, waar zij pro deo cliënten bijstond. Hier heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan, wat haar nu goed van pas komt als advocaat.

Sinds februari 2016 is Anouk Korff werkzaam bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Zij voert een algemene praktijk, waar de nadruk ligt op het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en het bijstaan van slachtoffers met personenschade. Ongeacht of deze letselschade is ontstaan door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout.

Ook slachtoffers van een ernstig geweldsmisdrijf of een zedenmisdrijf kunnen zich tot Anouk Korff wenden. Zij voldoet aan alle eisen die de Raad voor Rechtsbijstand stelt aan Slachtofferadvocaten. Daarnaast is zij aspirant-lid van het Landelijk advocaten netwerk gewelds- en zedenslachtoffers (Langzs).

Rechtsgebieden:

 

Lid van: