« Terug naar onze advocaten

mr. A.J. (Anouk) Korff

(LSA/ASP) Advocaat letselschade

Anouk Korff studeerde Nederlands recht aan de Tilburg University. Daar voltooide zij de master Privaatrecht met succes.

Tijdens haar studie heeft Anouk Korff onder andere ervaring opgedaan bij een deurwaarderskantoor, een advocatenkantoor en is zij als buitengriffier werkzaam geweest bij de Rechtbank team kanton. Ook was zij als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel Westland. Daar stond zij pro deo cliënten bij. Hier heeft Anouk veel kennis en ervaring opgedaan in de bijstand aan cliënten. Ervaring die haar nu als advocaat goed van pas komt.

Sinds februari 2016 is Anouk Korff werkzaam bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.  De nadruk in haar praktijk ligt op het bijstaan van slachtoffers met personenschade. Of deze letselschade nu is ontstaan door een verkeersongeval, arbeidsongeval of door een andere oorzaak maakt Anouk niet uit. Zij weet niet alleen de weg in het aansprakelijkheidsrecht (is uw wederpartij aansprakelijk?) maar ook in het schadevergoedingsrecht (waar hebt u recht op?). Anouk Korff  heeft met succes de Grotius-specialisatieopleiding Letselschade afgerond en is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten. Door de kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade!

Ook slachtoffers van een ernstig geweldsmisdrijf of een zedenmisdrijf kunnen zich tot Anouk Korff wenden. Anouk voldoet aan alle eisen die de Raad voor Rechtsbijstand stelt aan Slachtofferadvocaten. Zij kent dan ook de weg, voor het slachtoffer in het strafrecht. Anouk is lid van het Landelijk advocaten netwerk gewelds- en zedenslachtoffers (Langzs).

Bent u op zoek naar een enthousiaste letselschadeadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Anouk Korff!

Rechtsgebieden:

Anouk Korff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

   

LANGZS logo Vereniging Jonge Professionals Personenschade

Publicaties:

Een overzicht van de publicaties van Anouk Korff:

2023:

2022:

2021:

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Anouk Korff in de media verschenen is:

2023

2022:

2021:

2020: