« Terug naar onze advocaten

mr. E.W. (Edwin) Bosch

(LSA/ASP) Advocaat letsel- & overlijdensschade

Edwin Bosch groeide op in een ondernemersgezin. Na afronding van de middelbare school is hij gaan werken. Na enige omzwervingen kwam hij als letselschadebehandelaar te werken bij een schadeverzekeraar. Na het voltooien van enkele vakopleidingen rondde hij in de avonduren zijn rechtenstudie – naast een fulltime baan en een gezin – binnen 5½ jaar af.

Door zijn werkervaring bij een schadeverzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de Grotius-specialisatieopleiding Personenschade, is Edwin Bosch gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht met nadruk op het bijstaan van slachtoffers met personenschade. In april 2007 is Edwin Bosch als advocaat gestart bij een grote financiële onderneming. Begin 2011 heeft hij de overstap gemaakt naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, waar hij sinds 1 januari 2014 partner is.

Edwin Bosch was de eerste advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA-lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade!

Geregeld verzorgt Edwin Bosch opleidingen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en personenschade voor andere advocaten, medewerkers van (rechtsbijstand)verzekeraars of juristen. Daarnaast publiceert hij ook regelmatig over het aansprakelijkheidsrecht en (de vergoeding van) personenschade. Voorts houdt Edwin Bosch zich bezig met promotieonderzoek naar de definitie, het begroten en het vergoeden van de schade door het verlies van arbeidsvermogen bij letselschade.

In de afgelopen jaren heeft Edwin Bosch diverse slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen. Hij legt zich met name toe op het verlenen van bijstand aan slachtoffers met ernstig letsel, zaken met een groot financieel belang of juridische procedures (deelgeschil of bodemprocedure). Daarnaast staat hij nabestaanden bij bij het verhalen van overlijdensschade.

Hebt u vragen over het verhalen van uw letsel- of overlijdensschade of zoekt u een gedreven belangenbehartiger? Neem dan vrijblijvend contact op!

Rechtsgebieden:

Edwin Bosch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

 

LANGZS logo

Nevenfuncties:

Publicaties:

Een overzicht van de publicaties van Edwin Bosch:

2024:

2023:

2022:

2021:

2020:

2019:

2018:

2017:

> 2016:

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Edwin Bosch in de media is verschenen:

2024:

2023:

2022:

2021:

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

2015:

2014 en eerder: