< Terug naar onze advocaten

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Edwin Bosch is opgegroeid in een ondernemersgezin. Na afronding van de middelbare school is hij gaan werken. Na enige omzwervingen kwam hij als letselschadebehandelaar te werken bij een schadeverzekeraar. Nadat hij enkele vakopleidingen had voltooid, heeft hij – naast een fulltime baan en een gezin – zijn rechtenstudie in de avonduren binnen 5½ jaar afgerond.

Door zijn werkervaring bij een schadeverzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de Grotius-specialisatieopleiding Personenschade, is Edwin Bosch gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade. In april 2007 is Edwin Bosch als advocaat gestart bij een grote financiële onderneming. Begin 2011 heeft hij de overstap gemaakt naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, waar hij sinds 1 januari 2014 partner is.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade!

Geregeld verzorgt Edwin Bosch opleidingen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en personenschade voor andere advocaten, medewerkers van (rechtsbijstand)verzekeraars of juristen. Daarnaast publiceert hij ook regelmatig over het aansprakelijkheidsrecht en (vergoeding van) personenschade. In de afgelopen jaren heeft hij diverse slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Hebt u vragen over het verhalen van uw letsel- of overlijdensschade of zoekt u een gedreven belangenbehartiger? Neem dan vrijblijvend contact op!

Rechtsgebieden:

Edwin Bosch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

Edwin Bosch is lid van de vereniging van Letselschade Advocaten  Klik hier voor de kieswijzer van de LSA  Edwin Bosch is lid van de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade   De LSA en ASP hebben het keurmerk specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten

Edwin Bosch is aangesloten bij de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers    Edwin Bosch is lid van de Werkgroep Artsen Advocaten   Edwin Bosch is lid van Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL) American Association for Justice

Nevenfuncties:

Publicaties:

Een overzicht van de publicaties van Edwin Bosch:

2020:

2019:

2018:

2017:

> 2016:

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Edwin Bosch in de media is verschenen:

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

2015:

> 2014: