« Terug naar onze advocaten

mr. C.E.M. (Chanou) Timmer

Advocaat letselschade

Chanou Timmer studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij voltooide in Groningen niet alleen haar bachelor, maar rondde ook met succes een master Nederlands recht, met specialisaties Arbeids- en Privaatrecht,  af. Tijdens deze master heeft zij verschillende masterclasses gevolgd, waaronder een masterclass Aansprakelijkheidsrecht, en het keuzevak Personenschade.  Hierdoor is haar affiniteit met letselschade ontstaan. Haar scriptie heeft zij geschreven over toekenning van smartengeld bij ‘een aantasting in de persoon’, anders dan bij psychisch letsel.

Gedurende haar studie heeft Chanou Timmer naast haar werk in de horeca onder andere (juridische) werkervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in Kampen. Daarnaast heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor in Groningen dat gespecialiseerd is de bijstand aan slachtoffers met letselschade. Door deze stage is haar interesse in de behandeling van letselschadezaken verder gegroeid.

Per januari 2023 is Chanou Timmer bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gestart als jurist letselschade. In juli 2023 is zij beëdigd tot advocaat. Binnen kantoor zal zij zich verder bekwamen in de bijstand aan slachtoffers van personenschade. Daarbij maakt het niet uit of dat letsel nu een gevolg is van een verkeersongeval of een arbeidsongeval. Ook slachtoffers van een ernstig gewelds- of zedenmisdrijf kunnen zich tot Chanou Timmer wenden. Zij voldoet aan alle eisen die de Raad voor Rechtsbijstand stelt aan Slachtofferadvocaten. Chanou weet voor het slachtoffer de weg in het strafrecht.

Bent u op zoek naar een enthousiaste letselschadeadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Chanou Timmer!

RECHTSGEBIEDEN:

LID VAN:

Vereniging Jonge Professionals Personenschade

 

PUBLICATIES:

Een overzicht van de publicaties van Chanou Timmer:

2023