Spreekuur personenschade op 22 & 23 oktober 2021

Geplaatst op 12 oktober 2021

Ook dit najaar organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Daarbij maakt het niet uit of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Op vrijdag 22 oktober 2021

en

zaterdag 23 oktober 2021

bent u op afspraak van harte welkom op onze vestiging aan de Dijkweg 125a, Honselersdijk.

Tijdens het spreekuur staan onze ervaren letselschade advocaten mr. Edwin Bosch, mr. Anouk Korff en mr. Dario Hekel klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over de aansprakelijkheid voor of het regelen van letsel- of overlijdensschades. Bent u benieuwd of u een zaak hebt? Daarover kunnen wij u vrijblijvend informeren. Hebt u vragen over de begroting van de schade? Ook die vragen kunt u vrijblijvend beantwoord krijgen. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Twijfelt u of uw huidige belangenbehartiger wel een correcte vergoeding bedingt? Tijdens het spreekuur kunnen wij u ook daarover informeren.

Een afspraak maken is zo gebeurd…

Het spreekuur letsel- en overlijdensschade is gratis en geheel vrijblijvend.  In het verleden hoefde u daarom geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Vanwege de RIVM-richtlijnen is dat helaas nu niet mogelijk.

Daarom vragen wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij nemen dan (telefonisch) contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur. Uiteraard is het spreekuur zo ingericht dat aan alle eisen van het RIVM wordt voldaan.

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een telefonisch- of videobel gesprek. Onze letselschadespecialisten staan ook telefonisch of via videobellen voor u klaar.

[Helaas is het maken van een afspraak voor ons spreekuur niet meer mogelijk.
Ook buiten het spreekuur staan wij u graag te woord.
Hebt u vragen over letsel- of overlijdensschades? Neem dan contact met ons op].