Spreekuur letsel- en overlijdensschade op 23 oktober 2020

Geplaatst op 14 oktober 2020

Ook dit najaar organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Op vrijdag 23 oktober 2020

bent u op afspraak van harte welkom op onze vestiging aan de Dijkweg 125a, Honselersdijk.

Tijdens het spreekuur staan onze ervaren letselschade advocaten mr. E.W. (Edwin) Bosch, mr. A.J. (Anouk) Korff, mr. C.M (Cristian) Diaz en mr. D.A. (Danielle) van der Zwan klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over het regelen van letsel- of overlijdensschades. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Een afspraak maken is zo gebeurd…

Het spreekuur letsel- en overlijdensschade is gratis en geheel vrijblijvend.  In het verleden hoefde u geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Vanwege de RIVM-richtlijnen is dat helaas nu niet mogelijk.

Daarom vragen wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij zullen dan (telefonisch) contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur. Uiteraard is het spreekuur zo ingericht dat aan alle eisen van het RIVM wordt voldaan.

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een telefonisch- of videobel gesprek. Onze letselschadespecialisten staan ook telefonisch of via videobellen voor u klaar.

[Aanmelden voor het spreekuur is helaas niet meer mogelijk. Hebt u echter vragen over een letsel- of overlijdensschade?
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook buiten het spreekuur staan wij u graag te woord.
Een eerste (kennismakings)gesprek kost u als slachtoffer of nabestaande niets.]

 

botsing letselschade