Spreekuur letsel- en overlijdensschade op 5 & 6 april 2024

Geplaatst op 28 maart 2024

Ook dit voorjaar organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Daarbij maakt het niet uit of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Op vrijdag 5 april 2024

en

zaterdag 6 april 2024

bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor op het Honderdland 1036 in Maasdijk.

Tijdens het spreekuur staan onze ervaren letselschade advocaten klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over de aansprakelijkheid voor of het regelen van letsel- of overlijdensschades. Bent u benieuwd of u een zaak hebt? Daarover kunnen wij u vrijblijvend informeren. Hebt u vragen over de begroting van de schade? Ook die vragen kunt u vrijblijvend beantwoord krijgen. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Twijfelt u of uw huidige belangenbehartiger wel een correcte vergoeding bedingt? Tijdens het spreekuur kunnen wij u ook daarover informeren.

Een afspraak maken is zo gebeurd…

Het spreekuur letsel- en overlijdensschade is gratis en geheel vrijblijvend.  Om u snel te woord te kunnen staan vragen u  wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij nemen dan (telefonisch) contact met u op voor het inplannen van een afspraak.  Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur.

Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor het spreekuur.
Uiteraard staan wij u ook buiten het spreekuur graag te woord.
Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.