< Terug naar onze advocaten

mr. N.T. (Michiel) Vogelaar

Na zijn afstuderen is Michiel Vogelaar zijn carrière begonnen als jurist bij de gemeente Wassenaar. In 1999 is hij overgestapt naar de advocatuur in het Westland.

Inmiddels staat Michiel Vogelaar al jaren diverse ondernemers bij, maar ook particulieren kunnen met hun echtscheiding bij hem terecht. Juist door deze combinatie is hij in staat ook ondernemers bij te staan in hun echtscheiding.

Zijn klantenkring heeft zich naast het Westland verder uitgebreid richting het Oostland. Michiel Vogelaar komt graag bij de ondernemer over de vloer en leert zo de achtergrond van het bedrijf kennen. Mede hierdoor, en de diverse lidmaatschappen van ondernemersverenigingen waaronder VNO-NCW, houdt hij ‘feeling’ met de ondernemer en weet hij wat deze van zijn advocaat verlangt.

Michiel Vogelaar is naast advocaat ook MfN-registermediator. U kunt dan ook niet alleen bij hem terecht als u een advocaat nodig hebt, maar ook als u een terzake kundige mediator zoekt om middels mediation te scheiden, een geschil in de familie of een zakelijk geschil op te lossen.

Rechtsgebieden:

Lid van:

Nevenfuncties: