« Terug naar onze advocaten

mr. N.T. (Michiel) Vogelaar

Advocaat & mediator erfrecht, familierecht en ondernemingsrecht

Michiel Vogelaar is zijn carrière, na zijn rechtenstudie, begonnen als jurist bij de gemeente Wassenaar. In 1999 is hij overgestapt naar de advocatuur in het Westland.

Inmiddels staat Michiel Vogelaar al jaren diverse ondernemers bij, maar ook particulieren kunnen met hun echtscheiding bij hem terecht. Juist door deze combinatie is hij in staat ook ondernemers bij te staan in hun echtscheiding.

Zijn klantenkring heeft zich naast het Westland verder uitgebreid richting het Oostland. Michiel Vogelaar komt graag bij de ondernemer over de vloer en leert zo de achtergrond van het bedrijf kennen. Mede hierdoor, en de diverse lidmaatschappen van ondernemersverenigingen waaronder VNO-NCW, houdt hij ‘feeling’ met de ondernemer en weet hij wat deze van zijn advocaat verlangt. Omdat Michiel Vogelaar in zijn praktijk steeds vaker geconfronteerd werd met vragen op het gebied van erfrecht, zowel van ondernemers als van particulieren, volgde hij een specialisatieopleiding erfrecht. Deze opleiding werd door hem in juli 2018 met succes afgerond.

Michiel Vogelaar is naast advocaat ook MfN-registermediator. U kunt dan ook niet alleen bij hem terecht als u een advocaat nodig hebt, maar ook als u een ter zake kundige mediator zoekt om middels mediation te scheiden, een (erfrecht)geschil in de familie of een zakelijk geschil op te lossen.

Rechtsgebieden:

Michiel Vogelaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

MfN Registermediator

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Michiel Vogelaar in de media is verschenen:

2016:

2012:

2011:

2010:

2009: