« Terug naar onze advocaten

mr. T.H. (Timothy) Boerendonk

Advocaat letselschade

Timothy Boerendonk behaalde in 2014 de bachelor Recht & Economie aan de Universiteit Leiden. Gedurende zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij een gerenommeerd strafrechtkantoor. Ook heeft hij als vrijwilliger diverse nevenactiviteiten uitgevoerd voor studiecommissies en kleine juridische instanties. Vervolgens rondde Timothy in 2016 zijn master Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam met succes af. In deze periode heeft Timothy binnen de overheid (Nederlandse Zorgautoriteit) én de advocatuur stagegelopen. Daarbij is hij in aanraking gekomen met zowel de publiekrechtelijke als de civielrechtelijke kant van de gezondheidszorg. Daarbij is hij ook voor het eerst in de praktijk in aanraking gekomen met letselschade.

Na zijn afstuderen is Timothy bijna anderhalf jaar voor de overheid actief geweest als toezichthouder binnen de gezondheidszorg bij fusies en overnames. In 2018 maakte hij de overstap naar de dienstverlenende kant, door bij de rechtsbijstandsverzekeraar ARAG als letselschadejurist aan de slag te gaan. Na bijna vier jaar als rechtsbijstandsjurist te hebben gewerkt, maakte hij per 1 augustus 2022 de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Hij zal zich verder gaan specialiseren in de bijstand aan slachtoffers met personenschade, meer in het bijzonder aan slachtoffers van arbeidsongevallen, verkeersongevallen, sportongevallen of bij een medische fout.

Timothy Boerendonk is een nuchtere en sportieve advocaat, die slachtoffers graag ontzorgt na een ingrijpende gebeurtenis. Bent u op zoek naar een enthousiaste en sportieve letselschadeadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Timothy Boerendonk!

RECHTSGEBIEDEN:

Lid van:

Vereniging Jonge Professionals Personenschade

 

 

 

 

PUBLICATIES:

Een overzicht van de publicaties van Timothy Boerendonk:

2024

2023

2022: