Gratis inloopspreekuur personen- en familierecht

Geplaatst op 17 januari 2019

Ook in 2019 organiseren wij weer een gratis inloopspreekuur personen- en familierecht op

vrijdag 25 januari 2019 van 09:00 tot 18:00 uur

en

zaterdag 26 januari 2019 van 10:00 tot 14:00 uur

bent u van harte welkom op onze vestiging Oudelandstraat 1,’s-Gravenzande.

Echtscheiding?

Inloopspreekuur personen- en familierechtEen echtscheiding is iets waar getrouwde partners vaak liever niet over nadenken. Soms is een echtscheiding echter onontkoombaar: één op de drie huwelijken in Nederland eindigt door een echtscheiding. Nu is de ene echtscheiding de andere niet. Soms kunnen de echtelieden nog prima met elkaar overleggen en kunnen zij, onder begeleiding van een gespecialiseerd advocaat, prima samen afspraken maken. Soms is daar meer hulp bij nodig. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is het van belang dat er goede afspraken worden gemaakt. Onze ervaring familierechtadvocaten mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch staan voor u klaar om al uw vragen over het personen- en familierecht te beantwoorden.

Mediation?

Ook wanneer u gebruik zou willen maken van mediation bent u van harte welkom.  Mr. Michiel Vogelaar is geregistreerd familiemediator bij de Mediation Federatie Nederland. Is de echtscheiding goed geregeld? Dan kunt u beiden weer verder met uw leven! Tijdens het inloopspreekuur personen- en familierecht staan onze ervaren amilierechtadvocaten klaar om al uw vragen over echtscheiding te beantwoorden.

Alimentatie?

Staat u voor een echtscheiding? Of bent u al gescheiden maar zijn de financiële omstandigheden gewijzigd? Hebt u daardoor vragen over kinderalimentatie of over partneralimentatie? Ook daarvoor kunt u tijdens het inloopspreekuur personen- en familierecht geheel gratis en vrijblijvend bij ons binnenlopen. Tijdens het inloopspreekuur beantwoorden onze ervaren familierechtadvocaten al uw vragen over kinder- of partneralimentatie.

Afstamming, erkenning of gezag?

Maar ook voor vragen over de afstamming, erkenning of gezag kunt u bij ons binnenlopen. Wilt u weten wat de gevolgen zijn van erkenning van een kind of hoe u het gezag aanvraagt? Of wilt u dat het vaderschap gerechtelijk wordt vastgesteld, maar weet u niet hoe dit werkt? Ook die vragen worden door onze gespecialiseerde familierechtadvocaten, tijdens het inloopspreekuur personen- en familierecht, gratis en geheel vrijblijvend beantwoord.

Erfrecht?

Bij erfrecht denken mensen vaak eerst aan de notaris. Dat is logisch, omdat de notaris in de wet is aangewezen als de partij die een verklaring van erfrecht mag opmaken. Maar erfrechtwist u dat het verdere traject, zoals het vereffenen van de nalatenschap, ook door een advocaat kunt laten begeleiden? Soms is dit veel efficiënter. Anders dan een notaris kan een advocaat immers, als er een verschil van inzicht ontstaat, de zaak ook aan de rechter voorleggen. Omdat een advocaat uit ervaring weet wat er mis kan gaan, kan juist een advocaat u zorgen uit handen nemen bij de verdeling. Ook voor vragen over erfrecht bent u van harte uitgenodigd om langs te komen tijdens het inloopspreekuur personen- en familierecht.

Een afspraak maken is niet nodig…

Het inloopspreekuur personen- en familierecht is gratis en geheel vrijblijvend. U hoeft daarom van tevoren geen afspraak te maken. Waarom zou u immers uw persoonsgegevens vooraf moeten verstrekken? Hoe vrijblijvend is een inloopspreekuur, wanneer u vooraf uw naam en telefoonnummer moet verstrekken? Wij geloven daar niet in. Daarom staat de deur, van onze vestiging in ‘s-Gravenzande (Oudelandstraat 1, ‘s-Gravenzande), voor u open op:

Wij zien u graag langskomen: de koffie staat klaar!