Personen- en familierecht

De familierechtadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten bieden gespecialiseerde juridische bijstand op alle deelgebieden van het personen- en familierecht. Bij procedures die betrekking hebben op persoonlijke aspecten moeten vaak moeilijke beslissingen worden genomen. Beslissingen met veelal ingrijpende gevolgen. Of het nu gaat om de vaststelling van vaderschap, het regelen van een echtscheiding of het afspreken van een zorgregeling voor de minderjarige kinderen, vertrouwen en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkwijze in het familierecht

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u uw zaak. Vervolgens informeren wij u over de mogelijkheden van uw zaak en maken wij samen met u een plan van aanpak. Onze insteek is om altijd een duidelijke regeling te verkrijgen, zodat alle betrokkenen ook in de toekomst weten waar ze aan toe zijn. Hierdoor kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen.

Voor een echtscheiding kunt u zowel samen met uw partner als alleen bij ons terecht. Komt u samen? Dan kunnen wij u en uw partner bijstaan om in onderling overleg uw scheiding en de gevolgen hiervan te regelen. Komt u alleen? Is goed overleg niet (meer) mogelijk? Is een gerechtelijke procedure noodzakelijk? Dan staan wij klaar om uw belangen in deze procedure zo goed mogelijk te behartigen. Onze ervaren familierechtadvocaten hebben zeer ruime ervaring in en met alle familierechtelijke procedures.

Uw persoonlijke belangen staan bij ons voorop!

Familierecht

Wij begeleiden u bij en adviseren u over:

Vragen of contact?

Heeft u vragen over uw echtscheiding? Wilt u meer weten over een (hiervoor genoemd) familierechtelijk onderwerp? Neem dan contact op met een van onze advocaten of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

familierecht vraag stellen