Opstellen van een vaststellingsovereenkomst

Een arbeidsconflict met een werknemer is vervelend. Wanneer u vervolgens, bijvoorbeeld via mediation, een minnelijke oplossing hebt bereikt dan is het zaak dat de afspraken goed op papier worden gezet. Het zou immers vervelend zijn als het opgeloste arbeidsconflict uitmondt in een nieuw conflict over de vraag wat er nu precies is afgesproken. Bij het opstellen van zo’n vaststellingsovereenkomst moet uiteraard ook rekening worden gehouden met de wettelijke vereisten.

Juist omdat een vaststellingstellingsovereenkomst bedoeld is om een einde te maken aan een geschil, gelden er speciale voorwaarden waaraan een vaststellingsovereenkomst moet voldoen.

Onze arbeidsrechtadvocaten hebben zeer veel ervaring in het opstellen (en beoordelen) van vaststellingsovereenkomsten. Zij kunnen u  dan ook begeleiden in de onderhandelingen over en het opstellen van de vaststellingsovereenkomst.

Een goed opgestelde vaststellingsovereenkomst voorkomt een hoop problemen. Bent u benieuwd hoe onze arbeidsrechtadvocaten u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!