Letselschade in De Lier…?

Bent u inwoner van De Lier en heeft u materiële of immateriële schade opgelopen waar iemand anders verantwoordelijk voor is? Oftwel hebt u letselschade in De Lier? Of is een van uw familieleden zelfs overleden als gevolg van zo’n ongeluk? Dan heeft u in Nederland recht op schadevergoeding.

Wellicht heeft u een arbeidsongeval gehad of bent u door de schuld van iemand anders slachtoffer van een autoongeluk. Zo heeft u misschien wel een whiplash opgelopen of bent u blijvend invalide geworden. Maar ook kunt u slachtoffer zijn van een medische fout (bijvoorbeeld een verkeerd aangebracht infuus of is er een verkeerde diagnose gesteld.

In al deze gevallen zijn de maatschappelijke en financiële consequenties voor u zeer ingrijpend. Want misschien raakt u hierdoor wel arbeidsongeschikt of dekt uw zorgverzekering niet alle medische kosten. Gelukkig bent u in Nederland goed beschermd door de wet en daarom heeft u als slachtoffer in geval van letselschade ook rechten. Z’n schadevergoeding stelt u in staat de draad van uw leven weer op te pakken.

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten adviseren u graag over de juridische mogelijkheden rond letselschade. Neem gerust vrijblijvend contact  met ons op voor meer informatie. Wilt u met een van onze letselschade-advocaten afspreken voor uw letselschade in De Lier? U kunt ons kantoor in Maasdijk bezoeken, dus vlakbij De Lier. Maar wij kunnen ook bij u thuis in De Lier afspreken.

Aan Vogelaar Bosch Spijer Advocaten  zijn de enige LSA-letselschade-advocaten in het Westland verbonden!