Letselschade in Hoek van Holland…?

Letselschade in Hoek van Holland? Als u gewond raakt door toedoen van een ander, is er sprake van letselschade. Mogelijk kunt u een tijdlang niet meer werken of bent u zelfs blijvend invalide geraakt en mogelijk daardoor volledig arbeidsongeschikt. Degene die aansprakelijk is voor het letsel, kunt u voor materiële schade aansprakelijk stellen. Maar ook voor de immateriële schade die u lijdt. In dat geval hebt u recht op smartengeld.

Gespecialiseerde letselschadeadvocaat

Letselschade in Hoek van HollandHet is dan fijn te weten dat u in het Westland een gespecialiseerde letselschade-advocaat kunt inschakelen om u in dit proces bij te staan. Hebt u vragen? Of wilt u persoonlijke zaken bespreken? Dan kunt u vanuit Hoek van Holland eenvoudig even bij ons kantoor in Maasdijk langskomen. Als wij de wederpartij aansprakelijk stellen en hij of zij inderdaad aansprakelijk blijkt, dan moet de wederpartij ook de door u gemaakte (advocaat)kosten vergoeden. Dit betekent dat onze bijstand u over het algemeen niets kost.

Ingrijpende gevolgen…

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten weten als geen ander hoe ingrijpend de gevolgen van een arbeidsongeval, auto-ongeluk of medische fout kunnen zijn. Bij letselschade, of erger nog, als een familielid als gevolg van zo’n ongeluk komt te overlijden, is het leed vaak niet te overzien. U raakt arbeidsongeschikt bijvoorbeeld door een whiplash of een dwarslaesie, invalide of heeft grote immateriële schade. Wij staan u dan graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat gesprek kan plaatsvinden bij u thuis in Hoek van Holland of op onze Westlands kantoor in Maasdijk.

Eerst meer weten? U kunt alles over de werkwijze, kosten en expertise van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten vinden op de pagina letsel- en overlijdensschade. Aan Vogelaar Bosch Spijer Advocaten zijn de enige LSA-letselschade-advocaten in het Westland verbonden! Daardoor weet u zich verzekerd van deskundige bijstand.