Letselschade in Hoek van Holland…?

Letselschade in Hoek van Holland? Als u gewond raakt door toedoen van een ander, is er sprake van letselschade. Mogelijk kunt u een tijdlang niet meer werken of bent u zelfs blijvend invalide geraakt en mogelijk daardoor volledig arbeidsongeschikt. Degene die aansprakelijk is voor het letsel, kunt u voor materiële schade aansprakelijk stellen. Maar ook voor de immateriële schade die u lijdt. In dat geval hebt u recht op smartengeld.

Gespecialiseerde letselschadeadvocaat

Letselschade in Hoek van HollandHet is dan fijn te weten dat u in het Westland een gespecialiseerde letselschade-advocaat kunt inschakelen om u in dit proces bij te staan. Hebt u vragen? Of wilt u persoonlijke zaken bespreken? Dan kunt u vanuit Hoek van Holland eenvoudig even bij ons kantoor in Honselersdijk of ‘s-Gravenzande langskomen. Als wij de wederpartij aansprakelijk stellen en hij of zij inderdaad aansprakelijk blijkt, dan moet de wederpartij ook de door u gemaakte (advocaat)kosten vergoeden. Dit betekent dat onze bijstand u over het algemeen niets kost.

Ingrijpende gevolgen…

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten weten als geen ander hoe ingrijpend de gevolgen van een arbeidsongeval, auto-ongeluk of medische fout kunnen zijn. Bij letselschade, of erger nog, als een familielid als gevolg van zo’n ongeluk komt te overlijden, is het leed vaak niet te overzien. U raakt arbeidsongeschikt bijvoorbeeld door een whiplash of een dwarslaesie, invalide of heeft grote immateriële schade. Wij staan u dan graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat gesprek kan plaatsvinden bij u thuis in Hoek van Holland of op onze Westlandse kantoren in Honselersdijk of ‘s-Gravenzande.

Eerst meer weten? U kunt alles over de werkwijze, kosten en expertise van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten vinden op de pagina letsel- en overlijdensschade. Aan Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is de enige LSA-letselschade-advocaat in het Westland verbonden! Daardoor weet u zich verzekerd van deskundige bijstand.