Letselschade in Maasland…?

Hebt u letselschade in Maasland? Is dit door toedoen van iemand anders? Dan kunt u die ander daarvoor aansprakelijk stellen. U vindt dan dat de ander uw schade moet vergoeden – dat is uw goed recht. Of de tegenpartij ook echt aansprakelijk is en verplicht is om uw schade te vergoeden, is een juridische vraag. Die is niet altijd even simpel te beantwoorden.

Letselschade in Maasland

(c) Shutterstock

Bijvoorbeeld: iemand rijdt door rood licht en door dat ongeluk loopt u letsel op – bijvoorbeeld een whiplash of u belandt door een dwarslaesie in een rolstoel. Dan is het niet zo moeilijk aan te tonen wie er aansprakelijk is. Maar wanneer u vindt dat een arts in het ziekenhuis onjuist heeft gehandeld (bijvoorbeeld omdat de arts een verkeerde diagnose heeft gesteld, of een infuus niet correct is aangebracht) en u daardoor letsel hebt opgelopen, dan kan de arts stellen dat het geen fout was, maar een complicatie. In zo’n geval is de aansprakelijkheid veel minder makkelijk te beoordelen. Wij laten ons in zulke zaken dan ook bijstaan door onze zeer ervaren medisch adviseur.

In al deze gevallen, maar ook na een arbeidsongeval, bij beroepsziekten of als u slachtoffer bent van geweld, is bijstand door een deskundig letselschade-advocaat heel belangrijk. Dan is het goed te weten dat u vlakbij Maasland een letselschade-advocaat kunt bezoeken. Een advocaatdie jarenlange ervaring heeft en u op kundige wijze kan bijstaan. Wij kunnen u thuis in Maasland bezoeken, maar zijn u ook graag in ons Westlandse kantoor in Maasdijk van dienst.

Wilt u liever eerst meer weten? Lees dan over de werkwijze, kosten en expertise van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten op de pagina letsel- en overlijdensschade. Bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten werken dé LSA-letselschade-advocaten bij u in de buurt!