Letselschade in Maassluis…?

Letselschade in Maassluis? Letselschade is schade die het gevolg is van lichamelijk of geestelijk letsel, bijvoorbeeld na een auto-ongeluk of arbeidsongeval. Het gaat daarbij om de kosten tijdens het herstel, het gemis aan inkomen en smartengeld. Letselschade kunt u verhalen op de partij die aansprakelijk is voor de schade of de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Letselschade i Maassluis

(c) Shutterstock

Letselschade…

Er is sprake van letselschade als er kosten zijn die niet gedekt worden door uw zorgverzekering, maar ook reis- en verblijfkosten, kosten voor hulp in de huishouding of uw tuin (bijvoorbeeld omdat u een whiplash heeft of door een dwarslaesie afhankelijk bent van een rolstoel) en de kosten van rechtskundige bijstand. Bij letselschade hebt u bovendien recht op smartengeld, ter compensatie van uw persoonlijk leed, pijn en verdriet.

Letselschade in Maassluis kan ontstaan als u slachtoffer bent van een ongeval in het verkeer of op uw werk, van een medische fout of geweld. Als u niet weet hoe u uw schade kunt verhalen, of als u het idee hebt dat de verzekeringsmaatschappij u niet serieus neemt, dan hebt u behoefte aan een deskundige. Een letselschade-advocaat die verstand heeft van letselschade en u de begeleiding kan bieden die u nodig heeft. Want een letselschade-advocaat kan u niet alleen helpen bij de onderhandelingen. Maar als u dit wil ook voor u een rechtszaak starten

De letselschadeadvocaten van VBS

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten weten als geen ander hoe ingrijpend de gevolgen van een arbeidsongeval, auto-ongeluk of medische fout kunnen zijn. Wij staan u daarom graag bij! U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u thuis in Maassluis of treffen elkaar op ons kantoor in Maasdijk (Westland).

Wilt u eerst meer weten? U kunt alles over onze manier van werken, kosten en de expertise van de letselschade-advocaat van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten vinden op onze pagina over letsel- en overlijdensschade.