Letselschade in ‘s-Gravenzande…?

Woont u in ‘s-Gravenzande en hebt u door een bedrijfsongeval of auto-ongeluk letselschade door de schuld van iemand anders? Of bent u getroffen door een van de beroepsziekten, een medische fout of slachtoffer van geweld? Of is een van uw familieleden zelfs komen te overlijden als gevolg van zo’n ongeluk? Wij kunnen u helpen bij het verhalen van uw letselschade in ‘s-Gravenzande! En als u een second opinion wilt, dan bent u daarvoor bij ons ook aan het goede adres.

letselschade in 's-GravenzandeEen letselschade is vaak een ingrijpende gebeurtenis in het leven van het slachtoffer. Plotseling kunt u uw eigen werk niet meer doen, kunt u de zorg van het huishouden niet meer aan en staat u voor allerlei extra kosten. Of misschien heeft u door immateriële schade wel recht op smartengeld. Wellicht heeft u na een auto-ongeluk een whiplash opgelopen en wilt u een second opinion? Dan is het prettig als uw letselschade-advocaat kantoor houdt in Maasdijk. Dat is direct naast de deur. Heeft u een vraag? Dan kunt u immers gewoon even langskomen.

Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u lezen op de pagina letsel- en overlijdensschade. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Dat gesprek kan plaatsvinden bij u thuis in ‘s-Gravenzande of  op ons kantoor in Maasdijk.

Wist u dat bij ons de enige erkende letselschade-advocaten in Westland werken?